KARI KOCAYI BİRBİRİNE BAĞLAMA DUASI

Karı kocayı birbirine bağlama duası, günümüz dünyasında artan insan nüfusuna bağlı olarak yaşanan kafa karışıklığı sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilmekte ve olumlu etkileri ile dikkat çekmektedir. Eşler arasında evlilik boyunca yaşanan ciddi tartışmalar ve kavgalardan kaynaklı oluşan uzaklaşmalar, araya giren mesafe, karşılıklı ya da tek taraflı yaşanan duygu azalması gibi durumlarda iki tarafı da etki altına alarak evlilikleri düzelten ve hatta kurtaran bir duadır. Karı kocayı birbirine bağlama duası sayesinde yıkılmaya yakın birçok yuva kurtarılmış, boşanma davalarından geri dönülmüş, hane içi yaşanan olumsuzluklar ortadan kaybolmuştur.

 

Bir manevi uygulama olan karı kocayı birbirine bağlama duası genllikle evli kadınların tercih etmiş bir dua olsa da pek çok evli erkek ve bekar kadın/erkek tarafından da uygulanarak istedikleri amaca yönelik iyileştirmeler sağlamıştır.

 

Karı kocayı birbirine bağlayan dua, ilişkideki bireyler tarafından uygulanabilen bir dua olduğu gibi ilişki dışı kimseler tarafından da uygulanabilmektedir. Anne, kız kardeş, kaynana, baba gibi yakın akraba çevresi, çiftlerin mutlu olması ve onların hayrına olabilecek amaçlarla niyet ettikleri müddetçe karı kocayı birbirine bağlama duasının faziletlerinden faydalanabilmektelerdir. Bu tür dualar okunarak istenen sonuçlara çok kısa sürede ulaşıldığı bilinmektedir.

 

Karı Kocayı Birbirine Bağlama Duası (Esma)

 

Esmaül Hüsna bir zikir uygulamasıdır. Dileklerin ve isteklerin kabul görmesi için sıkça uygulanmaktadır. Bir diğer adı ile de muhabbet esması’dır. Bu manevi uygulamanın türlü türlü faziletlerinden nasiplenerek çok kısa zaman için karı kocayı birbirine bağlamak mümkündür. Bu uygulama neticesinde; karı koca arasında bulunan sevgi, aşk, sadakat bağları güçlenecek ve hiçbir zaman olmadığı kadar mesut olunan bir ilişki içine girilecektir.

 

Muhabbet esmasına başlamadan önce;

 

Beden temizliği muhakkak yapılmış olmalı ve gusül abdesti alınmış olmalıdır.

Muhabbet esması yapacak olan kişinin bulunduğu ortam aklanmış paklanmış temiz bir yer olmalıdır.

Ardından “YA VEDUD” esması tam 99 defa olacak biçimde zikredilmelidir.

Ya Vedud, Allah’ın isimlerinden biridir. Sevgi, sadakat, mutluluk, aşk gibi güzel anlamlar içermektedir.

Esmanın okunuşunun bitiminde Allah rızası için 2 rekatlık namaz kılınmalıdır.

Duada ve namaz esnasında yalnızca niyete odaklanılmalı kafayı karıştıracak şeyler düşünülmemelidir.

En temiz ve güzel duyguları barındırarak karı ya da kocanın merhamet, aşk duyması için duaya başlanır.

Bu esnada herhangi bir nizami duaya gerek yoktur. Kişinin içinden geldiği kadar ve içinden gelen duaları etmesi yeterlidir.

En son olarak “Bismillahirrahmânirrahîm. Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb. Mâ eğnâ anhü mâlühû ve mâ keseb. Seyeslâ nâren zâte leheb. Vemraetühû hammâletelhatab. Fî cî dihâ hablün min mesed.” Okunur ve zikir uygulamasının sonuna gelinmiş olur.

 

 

Karı Kocayı Bağlamak için Edilen Niyet

 

Evli kişilerin zaman zaman yaşamış olduğu problemlerden kaynaklı birbirlerine olan ilgisizliklerinden birtakım manevi uygulamalara başvurması gereklidir. Bu uygulamalar yapılmadan önce edilen niyetler ise oldukça büyük önem taşımaktadır. Eşlerin bağlanması için okunacak dualara başlamadan önce edilmesi gereken niyetlerden biri:

“Yüce Allah’ım, Sen, Sonsuz Kudret Sahibisin. Şüphesiz benim de dileklerimi kabul etmek için kadirsin. Zaten dergahına yüce ve kutsal bir maksatla geldim. Eşimi kendime bağlamak için, dua etmek ve Sen den medet beklemek istedim. Sen, eşimin kalbini, ettiğim duaların hürmetiyle ve Ya Vedûd adının hürmeti ile bana geri çevir. Kalp merkezine beni yerleştir. Lütfen eşimi kendime bağlamak için ettiğim bu duanın yüzü suyu hürmetine bana ilk zamanlarda olduğu gibi, sevgi, muhabbet ve aşk beslemesini sağla. Amin”

 

 

 

Karı kocayı birbirine bağlama duası, kocayı bağlama duası, evlilik duası gibi bütün dualara sitemiz üzerinden ulaşabilir, Türkiye’nin en ünlü ve güvenilir medyumuna sitemiz üzerinden ulaşarak merak ettiğiniz bütün uygulamalar hakkında danışmanlık alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir