Arananlar: vefk nedir nasıl yapılır

Vefk Nasıl Yapılır Çeşitleri Vefk İlmi Nedir

Evvelki yazılarımızda vefk nedir mevzusundan bahsetmiştik, kendi yazımızdan alıntı yaparak kısaca bahsedelim.

Vefkin lügat anlamı geçim ve aynı zamanda dengedir. Vefkler sağdan sola yukarıyadan alta ve bir köşeden bir köşeye ve konutlarındaki rakamların toplamı birbirine denk olduğundan dolayı bu ad verilmiştir. kısaca vefk geçim ve denge anlamına kazanç. Dinimiz güzergahından bakıldığında ise tesirli ve tesirli dua anlamına kazanç. Şahsın ruhsal alemde bir problemi var ise bu problemin düzenlenmesi ve ya da giderilmesi için ruhsal alemde sema katlarına açılan bir tünel olarak ta ifade edilebilir.

Vefkler, tamamen manevi okumalar yolu ile bireye özel hazırlanan tılsımlardır. Vefklerin yapılış stiline ve emeline göre bir çok çeşitleri bulunur. Tamamen dini uygulamalardır ve okumaları bütün yapıldığı takdirde zafere erişmeleri neredeyse kesindir.

Vefk İlmi Nedir?

Vefk ilmi, başlı başına bir derya denizdir. Sayfalarca anlatsak tamamlayamayız. Bu ilim asla palavrayı ve insanlara makûsluğu barındırmaz, kabul etmez. Yanlış bir yolda yapılmaya çalışılanlar kabul görmeyecektir. Tüm vefkler belirli başlı duaların manevi vazifelileri ve dayanakçıları tarafından korunur ve korunur. Bu ilmin olmazsa olmazı okumaların bütün rakamında ve müddetinde yapılmasıdır.

vefk ilmi nedir

Bakım olmaksızın vefk yapılmaz, hazırlanmaz. Şu biçimde ifade edebiliriz. Bakım neticesinde ortaya çıkan bilgiler ışığında kabul görülürse, operasyon hazırlanır ve allahın izniyle zafere erişecektir.

Vefk Nasıl Yapılır?

Vefk birey ve şahısların anne adı, doğum tarihi, saati esasta baz alınarak yapılan bir operasyondur. Şahsın isteğine ve gereksinimine bağlı olarak üçlü, dörtlü, beşli, altılı, yedili, sekizli, dokuzlu, onlu, onbirli vefkler en çok seçim edilenlerdir. Vefkler hudutsuzdur. Onbirli vefkten sonrası alimin ilmine göre şekillenir ve güçlendirilir. Onbirli vefkten sonrası çok eforlu bir altyapı ile hazırlanmalıdır. İlmine güvenen her benim diyen uzman dahi onbirli vefkten sonrası için dikkatli olmak zorundadır. Vefkler son derece tehlikesiz ve eforlu uygulamalardır.

Alakanızı Sürükleyebilecek Yazılar  Sihir Çeşitleri ve Tarifleri

Vefkin Çeşitleri

Kısaca vefk çeşitlerini açıklayacak olursak; yapılış emeline göre vefkler ebedi ve hudutsuz çeşitlere sahiptirler. Emelleri son derece saf ve iyi gayeli olduğu için çoğunlukla; aşk, sevgi ve birliktelik, birleştirme, nasip açma, konutluluk, bağlama ve muhabbet için yapılır.

Tüm sualleriniz için uzman medyum Yıldızname Medyum yanınızda.

Operasyon / bakım yaptırmak için tıklayınız…